آموزش پخت و طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان به روش رستورانی
آموزش پخت و طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان به روش رستورانی
طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام رولت مرغ و بادمجان را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش پخت و طرز تهیه تهیه رولت مرغ و بادمجان به روش رستورانی
این غذا بسیار خوشمزه بوده و توصیه می کنیم که حتما آن را امتحان کنید
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و بادمجان :
بادمجان :♦: چهار عدد
گوجه فرنگی و ران مرغ :♦: از هر کدام سه عدد
سیر :♦: دو حبه
رب گوجه فرنگی :♦: یک قاشق سوپخوری
فلفل سبز :♦: شش عدد
نمک و فلفل و آب و روغن :♦: به میزان لازم
آموزش پخت و طرز تهیه تهیه رولت مرغ و بادمجان به روش رستورانی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه رولت مرغ و بادمجان ابتدا باید
بادمجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید.
سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
سپس بین هر بادنجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و
روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه فرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
در فر 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و
بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.
آموزش پخت و طرز تهیه تهیه رولت مرغ و بادمجان به روش رستورانی
- ۹۷/۰۷/۰۶